I går kväll fick vi besök av Inger Hallin och Maj Jonsson från ungdomsmottagningen skälet till vår inbjudan var att vid ett av våra T/D möten var ungdomarnas fokus riktat mot sex o samlevnad.

Så då frågade jag om vi skulle bjuda in UDM till gården så att de som ville kunde få träffa dem o ställa sina frågor. Ett 20 tal ungdomar mötte upp och det blev en lyckad kväll även om man inte var riktigt på tå från början, men de skärpte till sig ganska så snart när man väl börjat.

Inger o Maj delade upp sig så att det blev 2 mindre grupper och sedan började allvaret.. vad man pratade om förtäljer inte historien men jag tror att de kände sig tillfreds efteråt. Vet med säkerhet att alla närvarande klarade “kondomkörkortet”.

efteråt bjöd vi på fika och vår känsla var att det var en lyckad kväll.

Örjan / Reneé